Grodan Group | Interim Waste- en recycling manager

Vanaf januari 2017 was Theo actief als interim waste- en recycle manager voor Grodan B.V. In mei 2017 is de vaste medewerker weer hersteld en heeft de werkzaamheden overgenomen.

In maart 2018 is Theo weer benaderd door Grodan en heeft hij de functie opnieuw ingevuld.

Grodan B.V. is een 100% dochter van Rockwool en is actief in het leveren van substraat producten voor de tuinbouw industrie. Door een snelle ontwikkeling van de sales aan de west kust van de Verenigde Staten is er behoefte hiervoor een recycling systeem op te zetten ten behoeve van de klanten ter plaatse.

Doordat de vaste medewerker langdurig ziek was, is Theo ingezet om hem te vervangen specifiek voor de Amerikaanse Westkust.

Theo heeft 2 trips gemaakt naar Los Angeles en Denver om met klanten, afvalrecyclers en overheden de mogelijkheden te sonderen.

In mei 2017 is een start gemaakt met een pilot-project in de buurt van Los Angeles. De vaste medewerker is gelukkig weer hersteld en heeft het project overgenomen met ingang van 1 mei 2017, daarmee was de opdracht voltooid.

In maart 2018 bleek de vaste medewerker besloten te hebben, elders zijn carriere voort te zetten. Daarom is Theo Lemmen sinds maart 2018 weer actief voor Grodan als interim waste- en recycling manager.